Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 8 juni 2010

Kreativitet, tasigförsamhet och kontaktskapande står högt på agendan!

Nu är det bara några dagar kvar innan det är dags för skolavslutning. Och för våra nior innebär det någonting extra, nämligen att man slutar grundskolan. Att sluta nian betyder också att betyget blir ett slags kvitto och en kunskapssammanfattning inför gymnasiet.

Vi vet att många "medarbetare" kommer att få riktigt bra avgångsbetyg. Vi vet också att riktigt många av våra "medarbetare" kan vara extra stolta över sina betyg i samhällskunskap. Det är faktiskt så att deras entreprenöriella läsår syns i betyget.......och utöver bra betyg har man med sig andra kvaliteter som kännetecknar en riktig entreprenör. Det här betyder att Entreprenörerna på Bergvreten är någonting att räkna med även framtiden.

Konceptet Från ord till handling har fått en bra genomslagskraft även detta läsår. Nu gäller det att utveckla och förfina......för visst är de så att våra erfarenheter bidrar till utvecklingen. Och tillsammans med våra medarbetare är vi riktiga "doers" där kreativitet, tasigförsamhet, kontaktskapande står högt på agendan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar