Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

lördag 6 november 2010

Fortsätt framåt - ångra inget!

I Sverige finns det många entreprenörer som har lyckats.....dels tjänar man pengar på sin idé och dels får man göra någonting som man tycker är roligt. Och många av företagarnas entreprenöriella idéer kan gott och väl användas i skolan.

För det första så måste man verkligen tro på det man gör. Om man går in i ett pedagogiskt projekt med förväntningen att man riskerar att misslyckas, så kommer det också att göra det nio gånger av tio.

Och det är här som en del av vårt koncept "Från ord till handling" kommer in. Vi, Sara och Johnny, tror verkligen på det entreprenöriella lärandet som en kvalitetshöjare i skolan......och vi kommer att lyckas....det är vår ledstjärna.

Som entreprenör finns det egentligen inga misslyckanden....Och det viktigaste är att inte ge upp när någonting går fel.......det gäller att agera snabbt och anpassa sig till de nya förutsättningarna. Det här tankesättet är någonting som vi, Sara och Johnny, försöker utveckla varje dag.....och med facit i handen, vi börjar få in det rätta snitsen

Fortsätt framåt - ångra inget!
Ett tips som gäller för alla pedagoger och kanske i synnerhet för de som har det entreprenöriellla förhållningssättet .......Fundera inte så mycket på dina misstag, blicka framåt och ta tag i nya projekt. Ett bakslag är ingen dålig erfarenhet - utan någonting man kan lära sig av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar