Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 7 november 2010

.....men det brukar nästan alltid gå bra!

Nu väntar ännu en entreprenöriell vecka. Och det är en hel del spännande saker som händer. Redan på måndag förmiddag ska 9C och 9E blandas i helt nya gruppkonstellationer..........Att börja samarbeta med helt nya kompisar kan ju ha sina sidor...men det brukar nästan alltid gå bra.

En viss förvirring brukar råda i början men redan efter någon vecka inser de flesta att det både är roligt och utvecklande att få arbeta med andra. Och den här gången är det "Uppdrag Asien" som gäller.........



Att arbeta med "Uppdrag Asien" innebär att våra medarbetare kan vara entreprenöriella på olika nivåer....man har helt enkelt en hel del att välja på. Men det som är gemensamt är att man måste ta sig utanför skolans väggar för att hitta lösningar. Och i vanlig ordning så finns det inget facit........här gäller det att koppla på tasigförsamheten helt enkelt.


Men det händer fler spännande saker i veckan. Vi, Sara och Johnny, ska på en lärarfortbildningsdag som ges av Svenskt Näringsliv. Kompetens, entreprenörskap och samverkan är temat för dagen..........Självklart hoppas vi få med oss nya recept för att kunna vidareutveckla konceptet "Från ord till handling". Men det är också en dag att knyta fler kontakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar