Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 1 juni 2011

Vi har skapat lärmiljöer där var och en kan visa sina kunskaper!

Den här dagen är det många som tar studenten....och visst har man gjort en enorm insats som kommit så långt. Men vi, Sara och Johnny, vet att många av studenterna är fostrade i ett mer eller mindra traditionellt skolsystem där avsaknaden av ett entreprenöriellt förhållningssätt till kunskap lyser med sin frånvaro.

En del har fått prova på att vara entreprenörer genom att vara med i Ung företagssamhets aktivitet.....för det är precis vad det är.....en aktivitet. Det är inget förhålllningssätt.

Vi, som är entreprenöriella pedagoger ser det entreprenöriella lärandet som ett förhållningssätt som finns med i respektive ämne hela tiden......det varken är eller ska vara en begränsad aktivitet som glöms bort efter en kort tid.

Numera kan vi sticka ut hakan och säga att ett entreprenöriellt förhållningssätt som genomsyrar all undervisning gör skillnad......vi har enormt många fler motiverade medarbetare nu jämfört med tidigare. Och vi har skapat lärmiljöer där var och en kan visa sina kunskaper......

I slutända har vi fått vi fått medarbetare som ser möjligheter, helheter och som dessutom har kunnat höja sina betyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar