Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 14 juni 2011

Vi hade äran att få ta emot det pedagogiska priset!

Visst känns är det både häftigt och hedrande att få Skolnämndens Pris för pedagogiska insatser 2011. Och priset delades ut i en fullsatt fullmäktigesal......det blev alltså ett avbrott för kommunens politiker innan mötet kunde fortsätta igen......





På plats fanns även skolchefen Göran Hedström och Minna Avrin. Fotograferingen stod Ulrika Thilén för. Ett pris av den här digniteten gör naturligtvis att vi känner extra mycket att vi är på rätt väg......nu behöver ingen tvivla på att det entreprenöriella lärandet är på väg in i skolan.

Skolnämndens ordförande Ingvar Smedlund var den som delade ut priset.




Vi, Sara óch Johnny, är enormt imponerade av motiveringen:




Pristagarna har verkligen med nytänkande och kreativitet motiverat elever att lära och utvecklas. De flesta lärare är överens om att entreprenöriellt lärande är viktigt i skolan men men många undrar över hur det ska gå till.


Detta har årets pristagare för pedagogiska insatser hittat ett svar på. De har utvecklat en modell för entreprenöriellt lärande där det finns tydlig koppling till målen, vilket leder till att eleverna vet vad undervisningen syftar till. Deras undervisning ger också eleverna möjlighet till stort inflytande i sitt eget lärande.





Vi kan med gott samvete konstatera att det blev ett väldigt bra slut på det här läsåret.....Först och främst har vi lyckats skapa en atmosfär och ett pedagogiskt upplägg som genererat en bra betygsutveckling för våra medarbetare.


Men självklart är vi både stolta och glada över dagens pedagogiska pris. Nu kan vi med gott samvetet säga att vi är entreprenöriella pedagoger.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar