Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 7 december 2009

Var är eleverna?

En blogg om entreprenörskap i skolan är ju ingenting utan elever - men var lugn du som har funderat......eleverna kommer att dyka upp. Just nu går terminen mot sitt slut men en bit in på det nya året kommer niorna från Bergvreten att finnas med på den entreprenöriella arenan. Den som väntar på något gott.......

Just nu ligger vi startgroparna och ska ta kontakt med både små och stora företagare i Enköping. Vår målsättning är ju åttorna också ska kunna ta sig ut på tasigförsamhetens stora plan. Med tanke på alla positiva företagare i kommunen borde det inte vara något problem att öka kontaktnätet....men visst det gäller att vara "på" om det ska hända någonting.

På fredag är det ENWIS-möte igen.....då kommer vi (Johnny och Sara) att vara "på".......det kanske är så att någon företagare nappar på vår idé redan innan veckan är slut........??? ENWIS är för övrigt en utmärkt förening för både skolfolk och företagare, här kan man vara med och påverka. Dessutom brukar det var schysst fikabröd och det tackar man inte nej till. Ta chansen att vara med. ENWIS har öppna möten och alla intresserade är välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar