Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 20 december 2009

Det gäller att våga öppna de dörrar som står på glänt!

Ännu en termin börjar lida mot sitt slut. Med facit i handen kan man konstatera att det entreprenöriella lärandet får allt större plats på våra lektioner........So-ämnet är som klippt och skuret när man vill jobba med olika entreprenöriella projekt.

Självklart är det kul att se hur eleverna utvecklas när man arbetar lösningsinriktat. Men vi lärare får också ta del av en häftig kunskapsresa för egen del. Det gäller bara att våga öppna de dörrar som står på glänt.........

Inte nog med att vi har riktigt riktigt kul tillsammans med våra elever. Det är även oerhört utvecklande att jobba med pedagogiskaidéer utanför skolans väggar. Genom våra kontakter med både små och stora företag får vi mängder med idéer som vi kan lyfta in i skolan. Enköping med sitt positiva företagarklimat är en fantastisk entreprenörsskola helt enkelt. Ingen kan väl missa hur kul det är att vara so-lärare.

Inför nästa år har vi goda förhoppningar att utveckla entreprenörskapet på Bergvreten ett snäpp till. Vi (Johnny och Sara ) kommer med allra största säkerhet att coacha nästan ett hundra elever i tasigförsamhetens tecken, inte illa. Men först väntar ett avkopplande jullov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar