Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 24 augusti 2010

Den gemensamma nämnaren!!!!!

I dag var det åttornas tur att ta del av vårt nya entreprenöriella koncept.........Det var nästan femtio elever från klass 8C och 8E som trängdes i ett och samma klassrum. Normalt sett borde det ha varit hög ljudvolym med så många på så liten ytan. Men vårt upplägg verkar både locka och inspirera.......och naturligtvis handlar det om politik för åttornas del också.

Det är ju faktiskt valår och det kan ju inte någon so-lärare missa. Självklart får våra 8:or ett annat upplägg jämfört med våra våra 9:or. Men den gemensamma nämnaren finns förstås kvar......nämligen det entreprenöriella förhållningssättet.

Det blev en härlig stämning även idag.......och våra femtio åttondeklassare tog sig an vår entreprenöriella utmaning redan från start. Vi hade arrangerat en övning där de entreprenöriella egenskaperna måste fram för att man skulle kunna mål...........

Just nu känns det extra kul att vara so-lärare. Vi, Sara och Johnny, verkligen stortrivs med att locka fram det bästa hos varje "medarbetare. Redan efter en knapp vecka i skolan kan vi konstarera att vi har inspirerat och fått igång ETT HUNDRA entreprenörer på Bergvreten.......Nu gäller det bara att hänga med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar