Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 23 januari 2011

Coachning och medarbetarsamtal gör skillnad!

Att få arbeta med affärsidéer och företagande redan i grundskolan gör skillnad.....att man dessutom kan nå ett högre betyg i bland annat ämnet samhällskunskap är ju bara positivt.

Just nu är det framför allt många gymnasieprogram som antar utmaningen att starta företag.....och visst är det många som gör framsteg och dessutom riktigt stora framsteg. Men tyvärr är det är alldeles för många som lämnas ensamma utan något större stöd och feedback.

Vi, Sara och Johnny, som tillsammans med våra medarbetare jobbar med konceptet Från ord till handling tänker förmodligen lite annorlunda.



För oss är det oerhört viktigt att man har med sig en teoretisk bakgrund och att man har en tydlig arbetsgång att följa.....Vår regelbundna coachning för varje grupp och våra enskilda medarbetarsamtal gör skillnad. Det är vid dessa tillfällen som vi kan uppmuntra, ge tips och råd och skapa individuella lösningar för varje individ.

Styrkan med Från ord till handling är att vi ser och lyssnar på alla våra medarbetare och utifrån det jobbar vi vidare.......

Att arbeta med affärsidéer och företagande får aldrig bli någon gör-det-själv-kurs.........feedback och individuellt stöd och planering är kärnan i vårt entreprenöriella förhållningssätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar