Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 10 januari 2011

Entreprenöriella glasögon!

Första dagen på jobbet efter ledigheten .........Och en del av dagen har ägnats åt den nya läroplanen. Först ut var Skolverkets film kring den nya läroplanen och kursplanerna.

Det blir en hel del nyheter att ta tag att jobba med. Och man kan se det nya på två sätt....... Antingen ser man det som ett hinder eller så ser man det nya som en stor möjlighet.


Och vi, Sara och Johnny, ser det som en stor möjlighet och särskilt när man vill fokusera på det entreprenöriella förhållningssättet. Nu finns det ett ännu tydligare stöd än tidigare......men samtidigt kan vi konstatera att man måste vilja ha en förändring annars händer ingenting.


En del varningsklockor har ringt under dagen. Men vi har bestämt oss.......vi tar ännu en möjlighet att utveckla det entreprenöriella lärandet.



Vår dagsfärska entreprenöriella planering sjösätts redan i morgon. Då blir det 8C och 8E som tar sig an den industriella revolutionen och Europas geografi och naturligvis har man de entreprenöriella glasögonen på sig......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar