Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 12 december 2010

Medarbetarna utvärderar sitt eget lärande!

Att terminen börjar gå mot sitt slut är det väl ingen som har missat Och för våra medarbetare betyder det att man ska få ett kvitto på sina kunskapskvaliteter.......


Redan i morgon ska vi, Sara och Johnny, sätta oss ner med var och en av våra medarbetare.....Det blir både enskild coachning och en diskussion kring höstens betyg.....Det här blir också ett ypperligt tillfälle för varje medarbetare att få reflektera över sina kunskaper och samtidigt kan man diskutera hur man kan utvecklas vidare......


Självklart tar enskild coachning lite extra tid....men det är det definitivt värt. För det är faktiskt det här som är en del av den formativa bedömingen......att kunna påverka processen och att man får utvärdera sitt eget lärande.


Men det är inte bara en viktigt dag för våra medarbetare. Vi, Sara och Johnny, får också ett slags kvitto på det entreprenöriella förhållningssättet. Flera av våra medarbetare kommer att höja sina betyg i både samhällskunskap, religion och geografi.......Det är ju en sådan här dag som man är extra glad av att få vara en pedagog i entreprenöriellt lärande!


Och visst finns det en tydlig koppling mellan högre måluppfyllelse och konceptet "Från ord till handling".......


För vi har ännu en gång bevisat att en blandning av teori och praktik lyfter oerhört många av våra medarbetare. Den största poängen är ju att man får tillämpa sina kunskaper i skarpt läge.....alltså testa att de teoretiska kunskapena håller även utanför skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar