Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 14 maj 2010

Dags att blicka framåt!!

Nu när den mesta uppståndelsen kring mässan lagt sig är det dags att blicka framåt. För det är ju faktiskt så att efter en mässa börjar själva jobbet. Det är ju nu man ska följa upp de kontakter man tagit.

Och många bra kontakter har vi fått....Vi, alltså Sara och Johnny, hade som mål att fånga representanter från näringslivet. Och vår uppsökande verksamhet gav verkligen resultat. Nu har vi en hel del intressanta namn att bearbeta........ visst är det häftigt med en mässa. Men det behöver ju inte vara det enda sättet att synas på. Dessutom kan det ju bli lite enformigt för alla inblandade.

En riktig entreprenör måste ju kunna se förändringar som någonting positivt och utvecklande. Och de gör vi.........Det är nog därför vi börjar fundera på andra former för att nå ut med konceptet.

En ungdomsmässa i alla ära men det är nog mest en arena för de redan frälsta......Nästa utvecklingsområde för Entreprenörerna på Bergvreten är nog att nå ut till en bredare publik.

1 kommentar:

  1. Verkar vara vettigt - framförallt handlar det om att alla duktiga unga entreprenörer ska få chans att också känna sig framgångsrika - dvs att det kan ramla in ett bra resultat... hur ska det gå till?

    SvaraRadera