Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 12 maj 2010

Den stora mässdagen!

Det blev en fantastisk mässa!!!!!!! Och ett otroligt engagemang av alla både ung som gammal.......Entreprenörerna på Bergvreten gjorde oerhört bra ifrån sig. Man tog hem hela tre kategorier. Företaget VUDD stod i en klass för sig med hela två priser. Därefter kom ABAKEJJA med en priskategori.

En sådan här fantastisk dag går egentligen inte att återge på en blogg.....en mässa ska upplevas i verkligheten. Men bilderna får väl tala för sig själva........

En sak är i alla fall säker. Vårt sätt att profilera oss var lyckat. Först och främst fick våra egna tröjor och egen logga väldigt mycket beröm av besökarna. Tillsammans med flyers, affischer och rollups var det nog ingen som missade Entreprenörerna på Bergvreten.

Här har vi Emma, Filippa och Jesper som gör en god insats.

Ingen kan väl missa hur stolta ABAKEJJA är för sitt pris!!!


Ett extra stort grattis till VUDD för sina båda priser........det blev en hel del klirr i kassan för Madde, Michaela och Erik....men det var de verklien värda.


Det är ju alltid kul när kommunens skolchef Göran Hedström tittar förbi. Självklart pratade vi entreprenöreillt lärande.........och framtida utveckling. Vi fick tydlig feeback på vårt koncept......vi är inne på rätt väg!!!!!!!!


Julia och Michaela gör ett próffsigt intryck på mässan.


Grabbarna i SICT..........glada och engagerade.

1 kommentar:

  1. Grattis till fina priser! Ser ut som ni alla haft en givande och spännande dag! Dessutom har ni gjort massor av PR för Bergvetenskolan. Tack för det!

    //Pelle

    SvaraRadera