Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 31 maj 2010

Fler nycklar till lärandet!

Nu har so-betygen levererats till våra medarbetare. Det betyder att vi har haft betygssamtal med var och en...................och ännu en gång kan vi konstatera att det entreprenörilla lärandet har höjt betygen i framför allt ämnet samhällskunskap.

Man kan nog med gott samvete säga att det verklighetsbaserande lärandet har kommit för att stanna. Våra elever är genomgående positiva till det entreprenöriella lärandet modell Bergvreten.

Det märks att riktigt många av våra medarbetare har hittat fler nycklar till lärandet. Det betyder att man har lärt sig att bygga sammanhang och utnyttja sin egen förmåga. Våra medarbetare har helt enkelt visat en stark vilja att utvecklas.

Men den starka viljan finns inte bara hos våra unga entreprenörer. Vi, alltså Sara och Johnny, har också ambitionen att utvecklas.........det entreprenöriella lärandet är här för att stanna. Det märks framföra allt på alla förfrågningar vi får. Vi har redan en hel del presentationer inbokade inför nästa termin..........och det är både företagare, politiker och skolor från andra kommuner som har hört av sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar