Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 11 maj 2010

Nu ändrar vi profil på bloggen!!!

I dag har Entreprenörerna på Bergvreten en ny profil på bloggen.........Nu följer vi kommunens grafiska riktlinjer. Inte nog med att det är roligt med lite nyheter, det är snyggt också.....

Att anamma den grafiska profilen ger faktiskt mer tyngd åt vårt koncept. Det här visar att vi menar allvar med det entreprenöriella lärandet.......om det nu var någon som hade trott någonting annat?

Det här betyder också att vi uppvisar en större enhetlighet .........flyers, affischer, t-shirts och skjortor. ALLT följer numera samma layout.
Det här med en bra layout är inte lätt........Vi, Sara och Johnny, jobbar gärna med det entreprenöriella lärandet. Men när det gäller professionell layout behöver vi en del coaching. Och vi är verkligen supernöjda med den vägledning som vi har fått. Ännu en gång har vi fått proffsig hjälp av Tina Gyld.

Men det är väl så en entreprenör ska jobba. Man ska utnyttja varandras kompetenser och tillsammans får man till en bra helhet. Det är ju så vi jobbar med våra "medarbetare" så varför skulle vi inte tro på vårt eget koncept.

Lämna gärna en kommentar om den nya layouten!!!!

1 kommentar:

  1. Layouten är jättesnygg. Enkel, stilren och lättöverskådlig!
    Bra jobbat! Ska bli kul att träffa er och eleverna på mässan i morgon också!

    /Jessica, SYV.

    SvaraRadera