Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 12 september 2010

"Fler skolor borde verkligen jobba som vi gjorde på Bergvreten"

Att vårt koncept Från ord till handling är en framgångsfaktor det vet vi. Och det är självklart roligt när andra kommuner hör av sig kring vårt sätta att jobba. Men vår framgångsfaktor märks minst lika tydligt när man träffar "medarbetare" som nu mera går i gymnasiet.

Och det märks ju extra tydligt nu när många gymnasieprogram ska eller har startat upp med UF (Ung Företagsamhet). För om man kommer från Bergvreten och har mött eldsjälarna Sara och Johnny......ja då har man tasigförsamheten med sig som i en liten ask.

  • Man vet att det inte går att sitta med armarna i kors om det ska hända någonting.........

  • Man vet att man ska dra nytta av varandras kompetenser.......

  • Man vet att man kan nå riktigt långt om man bara vågar lite extra.....

Man vet helt enkelt vad som krävs för att bli en riktig entreprenör.........och faktiskt så är det flera av våra tidigare medarbetare som känner att de ligger ljusår före andra klasskompisar som inte har mött det entreprenöriella förhållningssättet.

"Fler skolor borde verkligen jobba som vi gjorde på Bergvreten. SO blev verkligen roligt och jag har aldrig jobbat så mycket med skolarbete", sa vår tidigare medarbetare Michaela när vi träffade henne härom dagen.

Och självklart känns det lite extra bra i hjärtat när vårt koncept ger bestående kunskaper.......

Det här gör naturligtvis att vi fortsätter att utveckla vårt koncept. .............Och vi, Sara och Johnny, måste ju också visa att vi är riktiga entreprenörer!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar