Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 10 september 2010

Från Skåne till Lappland!

Äntligen fredag.... och vi känner att vi vill sammanfatta veckan. Det har först och främst varit fokus på våra lokalpolitiker och deras sätt att hantera makten.

Och med hjälp av det entreprenöriella sättet att arbeta märks det att våra medarbetare har kommit in i maktens korridorer...... vilket skulle ha varit helt och hållet omöjligt med ett mer traditionellt sätt att jobba.

Vårt koncept Från ord till handling sprider sig mer och mer. Numera går det inte en vecka utan att vi blir kontaktade av andra kommuner, företag eller organisationer. Vårt förhållningssätt har visat sig vara av stort intresse från Skåne till Lappland. Det betyder att vårt nätverk bara blir större och större....samtidigt som vi får nya infallsvinklar,tips och idéer. Vår blogg läses av fler och fler och vi får många positiva vibbar via mail.

Vi, Sara och Johnny, har ju förmånen att arbeta med det vi brinner för, det entreprenöriella förhållningssättet. Och med snart tre år av entreprenöriell pedagogik på schemat vet vi att vårt koncept har genererat högre betyg inom so-ämnena.

Sist men inte minst kan vi notera att tillsammans med våra "medarbetare" hittar vi hela tiden nya vägar och lösningar för att nå våra mål.

Och som grädde på moset kan vi konstatera att vi har roligt tillsammans med våra "medarbetare" samtidigt som de sker en häftig kunskapsutveckling.........och det kan väl aldrig vara fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar