Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 29 september 2010

Man måste vara en modig pedagog!

Man måste ha mod för att driva ett entreprenöriellt förändringsarbete i skolan............det var en del av innehållet vid dagens första kurstillfällle.

Och utan tvekan så blev det en riktigt, riktigt bra dag. Våra rutinerade kursledare, Kjell och Camilla kunde sin sak.......man visste hur man skulle få fram de entreprenöriella tankarna på bästa sätt. Men Karin från Mälardalens högskola var också där och med stöd av hennes forskning navigerade vi oss fram i den entreprenöriella pedagogiken.

Inte nog med det.......det var verkligen häftigt att få träffa så många eldsjälar under ett och samma tak.....det här kommer att bli en höjdare, helt klart!

Innan nästa tillfälle blir det en hel del spännande kurslitteratur som vi ska ta till oss. Men vi ska även arbeta med själva processen, alltså utvecklingsarbetet som vi kör tillsammans med 9C och 9E........för Entreprenörerna på Bergvreten betyder det att "UPPDRAG ASIEN" har startat!

Och vi, Sara och Johnny, vet att det här kommer att utveckla både våra "medarbetare" och oss själva. En sån här dag kan bara ge positiva ringar på vattnet...............

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar