Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 17 september 2010

Rösträkningen

Våra rösträknare hade ett viktigt förtroendeuppdrag den här dagen.....och kontrollant var Markus Dolfie i 9C.
Alla valsedlar samlade för sammanräkning...........

2 kommentarer:

  1. Måste bara anmärka lite här. Inför vårat tal i fullmäktigesalen så uppmanades vi att ha på oss fina kläder. Helst skulle det vara i samma färger. Jag vet att det var valfritt men den lilla hinten ledde ändå till att den allmäna uppfattningen var att finkläder var ett måste. Jag tror merparten av oss kände pressen.

    Jag tycker att det är lite ironsikt att vi uppmanades till finkläder dagen då vi ska stå och tala om den höga arbetslösheten i Sverige. Själv har jag tur nog att ha råd med lite "finare" kläder men jag är övertygad om att samma lyx inte gäller för alla. Jag tycker att ingen ska behöva känna sig sämre bara för att man inte har råd med dyra klädesplagg. Att man inte ska behöva få sura miner av sina lagkamrater bara för att man inte har med sig rätt klädesplagg. Så där tycker jag allt att ni gjorde en liten tabbe. Se det som konstruktiv kritik.

    Men för övrigt så tycker jag att det har varit en väldigt givande upplevelse och jag har fått en helt ny insikt i Sveriges politik.Ett riktigt bra skolabete med mycket eget ansvar och två engagerade och peppande lärare. Tummen upp!

    MVH en elev från Bergvretenskolan

    SvaraRadera
  2. Härligt med en kommentar på bloggen. Det är ju det som den är tillför. När det gäller valet av kläder i fullmäktigesalen så har det nog blivit en miss i kommunikationen. Men självklart tar vi med oss alla synpunkter. Konstruktiv kritik är alltid bra, det bidrar till utvecklingen. Och det är ju just det som vi vill, att utveckla det entreprenöriella lärandet i skolan.

    Dessutom är det jättekul att få positiva vibbar. Alltså att våra veckor med politik har givit nya insikter och att det upplevs som ett riktigt bra skolarbete.

    Vi ser fram emot fler positiva kommentarer och tips genom bloggen!!!!!

    Sara och Johnny

    SvaraRadera