Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 2 februari 2010

Dagen efter!

Måndagens inspirationsdag har redan givit ringar på vattnet. Det klart att det är roligt när man får härliga och positiva kommentarer från våra elever........ett begrepp som redan har tagit plats hos våra nior är just ordet "tasigförsamhet". Det går inte att missa att det blev en riktigt bra start på den entreprenöriella resan......... Självklart var det många elever som var lite extra nyfikna på bloggen. Bilderna från etappen i fullmäktigesalen var det många som ville se.

Inte nog med det.......reportaget i Enköpingsposten var riktigt bra. Man lyckades lyfta våra elever och projektet i sin helhet. Självklart är det härligt när massmedia verkligen visar att man vill vara med och lyfta kommunens storsatsning när det gäller entreprenörskap i skolan.

Men man slutar sig aldrig att förvånas när man arbetar i Enköping.........ännu en gång kommer det positiva mail, telefonsamtal och kommentarer från det lokala näringslivet. Det klart att det värmer lite extra när man får positiv feedback från olika företagare........det är ingen som helst tvekan att vi är inne på rätt spår.

Nästa spår växlar vi in på redan på under tidig onsdagsmorgon. Redan klockan 07.00 beger vi oss till Klara Hall. Just den här onsdagen är det ENWIS som står som en av värdarna på GOD MORGON ENKÖPING. Vår uppgift blir att fortsätta sprida information kring det goda samarbetet mellan skola och näringsliv. Förhoppningsvis utökar vi vårt nätverk med fler intressanta företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar