Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 1 februari 2010

En dag med "tasigförsamhet"!


ENTREPRENÖRERNA PÅ BERGVRETEN KÖR I GÅNG SIN "FÖRETAGSRESA" MED EN PROFFSIG KICKOFF!












Det blev ju en helt fantastisk kick-off. ALLA elever var på ett strålande humör och våra inbjudna gäster såg till att budskapet gick rakt in i hjärtat hos våra elever. Efter den här dagen vet alla elever vad som gäller. Nu är det fullfart framåt - målet är Enköpings företagsmässa i början av maj. Nu är det affärsidéer, företagande och Drömpriset som upptar allas tankar.




En riktig kick-off ska ju börja med med mingel. Självklart gäller det även Entreprenörerna på Bergvreten.




Kathlina, Rebecca och Elias verkar trivas med minglandet..........

Efter en mycket proffsig inledning av företagaren Fredrik Hjort var det dags för Cissi att ta över. Vi fick en presentation av Drömpriset.........det var knäppt tyst i fullmäktigesalen och alla satt nog mest och funderade hur man skulle kunna bli en vinnare........







Fredrik minglar runt bland eleverna och diskuterar UPPDRAGET.






UPPDRAGET innebär att varje "företagsgrupp" ska designa en pizzakartong till olika målgrupper. Den ena kartongen ska tilltala ungdomar, den andra ska gå rakt in i hjärtat hos pizzasugna pensionärer.

Innovationsrådgivaren Olle från ALMI var en av våra spännande gäster.



Här är Olle i fullgång och diskuterar med Mikaela, Joel och Julia...........alla vill ju förstås vinna dagens tävling..............Det var en enorm aktivitet i fullmäktigesalen under förmiddagen, oerhört imponerande.


Innan dagen var över hade juryn med Olle, Fredrik och Cissi fattat sitt beslut. De hade utsett en vinnande grupp. Det var en grupp som uppvisade ett utmärkt samarbete och en fantastisk kreativitet. Man hade helt enkelt fångat uppgiften och riktat in sig på sina målgrupper.






Våra proffsiga domare......!!!!!!!!!!










GRATTIS!!!
Värdiga vinnare av UPPDRAGET år 2010!


1 kommentar: