Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 22 april 2011

Att jobba efter "påskäggsmodellen"!!!

Nu är det faktiskt påsk och har man tur så bjuds det på många olika sorters påskägg.......Men för oss som har det entreprenöriella förhållningsättet för ögonen kan man nog säga att det är påsk hela året.........För den som räknar sig som en entreprenöriella pedagog arbetar efter "påskäggsmodelllen" under hela året...åtminstone gör vi, Sara och Johnny, det.

Att jobba efter "påskäggsmodellen" betyder ju att vi erbjuder många olika sorter av lärande....undersökande, lärande samtal, muntligt, individanpassat, storredovisning, coachning, skriftligt....... Alltså många olika sätt att nå målen.........



Och precis som ett riktigt påskägg så smakar det ljuvligt när man hittar sin favoritsort.....när man når sina kunskapsmål. I praktiken betyder det att man som medarbetare får visa vad man kan... men på sitt eget sätt...

"Påskäggsmodellen" är ju någonting som vi, Sara och Johnny, utvecklar hela tiden. Och naturligtvis tillsammans med våra medarbetare. Vårt mål är ju att bli bättre och bättre...Men visst kör vi i diket ibland. Men vi är lika snabbt uppe på vägen igen.

Just nu har vi mest den nya organisationen i tankarna.....och vi har redan sett enorma möjligheter. Och det handlar om möjligheter som gör att vi kan utveckla det entreprenöriella lärandet ett steg till.

Till sist vill vi, Sara och Johnny, önska våra medarbetare och våra samarbetspartners en Glad Påsk!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar