Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 14 december 2010

Den som fiskar får napp!!!

Det börjar verkligen hända saker med den här bloggen.......det blir fler och fler besökare för varje månad..... Och en och annan börjar också skriva kommentarer.......vilket är kul.
Men hur det än är så väljer de flesta att höra av sig via mail......och självklart gör man som man tycker passar bäst. Det handlar ju om att utöka sitt kontaktnät.

Visst har vi en och annan medarbetare som tittar in på bloggen ibland. Men faktum är att både näringslivet, tjänstemän och skolpolitiker från andra kommuner finns med i våra bloggrullar.......Med andra ord så vinner "Från ord till handling" mer och mer terräng!

Just nu är vår företagar-rektytering till inspirationsdagen i fullgång.........och visst nappar det..... Det är egentligen helt otroligt att näringslivet vill ta av sin tid och vara med och bidra med sina kunskaper och erfarenheter kring företag och företagande............

Och alla positiva vibbar som vi, Sara och Johnny, får innebär också feedback på vårt sätt att jobba entreprenöriellt. VI ÄR PÅ RÄTT VÄG !

Men naturligtvis vill vi ha fler tips på intresserade företagare, politiker och tjänstemän som vill vara med och utveckla det entreprenöriella förhållningssättet i skolan.........det är ju någonting som både skolan och representanter för näringslivet har nytta av.
Vill DU vara med eller vet DU någon som vill vara med så ska man självklart höra av sig...........Vi, Sara och Johnny, är ju alltid mottagliga för nya idéer och tankar.
Entreprenöriella tips kan du alltid maila till oss eller lämna en kommentar på bloggen....

2 kommentarer:

  1. Jag tycker absolut att ni ska vända er till näringslivet i andra kommuner. Enköping är en liten stad med en ganska begränsad mängd företag,försök få kontakt företag i Västerås eller Uppsala.

    Gör flera försök, ge inte upp. Ni kommer att hitta rätt,eran tanke med skola och näringsliv kommer att bli en fullträff.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, Karin!

    Du har nog rätt...visst ska man försöka fiska efter företag i andra kommuner också. Det kanske är lite för lätt att bli hemmablind.

    Både Västerås och Uppsala har ju en mängd olika typer av företagande.

    Det klart att vi ska följa ditt tips!

    /Sara och Johnny

    SvaraRadera