Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 10 december 2010

Processen är en del av själva lärandet!

Uppdrag Asien är slutfört och utvärderingen är gjord......och det är helt otroligt vilken respons vi har fått av våra medarbetare. Numera är man helt och hållet inkörd på sättet att arbeta.......och det bästa av allt är att man har insett att processen är en stor del av själva lärandet.


Någonting som är riktigt häftigt är att våra medarbetare numera efterfrågar att jobba med affärsidéer och företagande..........man har helt enkelt hört och sett att det både är roligt och att man kan uppnå målen i samhällskunskap med ett entreprenöriellt förhållningssätt.


Att samtidigt både få arbeta med målen i samhällskunskap och på köpet erövra entreprenöriella kompetenser kan ju aldrig vara fel.
Betygskritererier för affärsidéer och företagande

För oss, Sara och Johnny, är det entreprenöriella förhållningssättet precis som det låter......det är ett förhållningssätt som genomsyrar alla våra fyra so-ämnen och det här ger verkliga pedagogiska vinster jämfört med att lyfta in entrprenörskap under en kort temaperiod eller som någon annan lösryckt aktivitet........

Det är faktiskt vår entreprenöriella helhetssyn som gör oss lite unika.....Alltså att det är ett entreprenöriell förhållningssätt som finns med oss hela tiden....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar