Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 17 december 2010

Högt uppskruvade förväntningar!

Terminen börjar gå mot sitt slut...men det betyder inte att tempot har gått ner. Vi har faktiskt smygstartat med samhällsekonmin. Att ha bra koll på ekonomiska begrepp och hur man hanterar en budget blir ju viktigt när vi snart drar i gång med affärsidéer och företagande.....


Och intresset är det inget fel. Man han har redan nu högt uppskruvade förväntningar på sitt företagande......

Och när man arbetar med samhällsekonomi.....då har man alla möjligheter att jobba entreprenöriellt.......skarpa lägen gör att intresse skapas.

I år är intresset för momentet företagande större än någonsin......och det beror väl på att ryktet sprider sig.

För visst är det så att vårt entreprenöriella förhållningssätt har skapat många häftiga affärsidéer. Och vi hoppas på lika många uppseendeväckande idéer även denna gång. Men precis som vanligt vill vi , Sara och Johnny, förnya oss. Att göra samma sak som tidigare år är inte vår grej......

Hur våra medarbetare ska presentera sina affärsidéer är inte riktigt klart än. Men om man ska jobba entreprenöriellt så ska man ju lyssna på medarbetarna.....och självklart ska vi göra det.

Att det kommer att bli bra det vet vi......men vi vet inte hur. Och det är ju själva kärnan i det entreprenöriella lärandet, inget facit och inga givna svar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar