Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 21 december 2010

Tomten en riktig entreprenör!

Terminens sista dag är här och nu väntar en ett par veckors ledighet för våra entreprenöriella medarbetare....och det har varit en helt otrolig termin. Genom vårt arbetssätt och TILLSAMMANS med våra medarbetare har många entreprenöriella kompetenser kommit upp till ytan.

För det handlar nog om det.....att locka fram det entrprenöriella hos varje individ. Vi, Sara och Johnny, är övertygade om att det bor en entreprenör hos var och en.

Och vårt uppdrag som pedagoger är ju att skapa lärandemiljöer så att varje liten entreprenöriell tårtbit kommer fram.....och många tårtbitar som lär och jobbar tillsammans bli någonting bra.




En av våra största entreprenör genom tiderna är självklart jultomten.....han är en riktigt "doer" dessutom jobbar han när vi andra är lediga.......



Sist men inte minst vill vi, Sara och Johnny, önska alla våra medarbetare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Men vi vill även önska en GOD JUL till alla som har stöttat oss och på alla som tror på vårt sätt att jobba, både i och utanför kommunen.
Nu tar bloggandet ett litet juluppehåll. Men en bit in på det nya året drar vi i gång igen.

Vi ser redan nu fram emot en annorlunda och entreprenöriell termin tillsammans med våra medarbetare!
God Jul och Gott Nytt år
önskar
Sara och Johnny

1 kommentar:

  1. Visst är tomten en entreprenörer men ni är nog ännu större. Jag har läst igenom eran blogg sedan starten,över 200 inlägg. Och jag är överväldigad. Så himla bra, vilken glöd och vilken kvalitet.

    Att ni är vassast i kommunen med entreprenörskap är det väl ingen som kan missa. Jag är ganska säker på att ni kan ge vilken lärare och skola som helst en god match när det handlar om hur man ska lyckas med entreprenörskap i skolan.

    Erat sätt att jobba passar även utanför skolan. Både vuxenutbildning och företag behöver lärare som kan tänka som riktiga entreprenörer och det gör ni.

    SvaraRadera