Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 2 mars 2010

8C och 8E är nu klara med sin första leverans!

Nu är den första delen av "Uppdrag Björklidenhus" avslutat. Här är det 8E som visar på både tanke och handlingskraft. Det som återstår är själva leveransen och redovisningen till Björklidenhus i Fjärdhundra.

Det här uppdraget är egentligen bara början..........vi har ett ännu hetare arbete på gång tillsammans med husfirman. Det kommer att bli ett uppdrag där kunskaper från både so- och bildämnet måste användas om man ska komma framåt............leverans ska ske i april så det är hög tid att starta etapp II.






























I dag har vi, alltså Sara och Johnny, deltagit i kommunens arbetsgrupp när det gäller entreprenörskap i skolan. Vi var nästan 20 eldsjälar som träffades i kommunhuset denna sena eftermiddag. Det var en blandning av både företagare, pedagoger och SYV:are, ett riktigt schysst gäng som alla har en ambition och vilja att lyckas med det man företar sig.

Tanken är ju att vi ska vara med och sprida det entreprenöriella lärandet på ett eller annat sätt........ Ett oerhört inspirerande och kul uppdrag.....men för den skull inte helt enkelt ........men vem har sagt att kul uppdrag ska vara enkla uppdrag.......Det kommer att krävas en rejäl portion eget driv om allt ska gå i lås. Det gäller alltså att visa att man är en "doer".....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar