Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 5 mars 2010

I dag hissar vi ENA/Håbotidningen!!!!!!

I dag har Entreprenörerna på Bergvreten blivit uppmärksammade......nog för att vi bloggar en hel del - men visst blev vi överraskade. Vad är det då som har hänt???

Jo, Entreprenörerna på Bergvreten har blivit mars månads bloggare i ENA/Håbotidningen. Självklart är det roligt att få en sådan utmärkelse.


Det visar också att entreprenörskap i skolan är någonting som massmedia tycker är viktigt. En sådan här händelse sporrar naturligtvis våra elever lite extra. Det klart att drivkraften tar ett extra steg framåt..........

http://direktpress.drumedar.net/enahabotidningen

När det gäller 8C och 8E blir vårt samarbete med Björklidenhus allt bättre........I dag fick vi en INBJUDAN att göra ett studiebesök på husfabriken i Fjärdhundra......jättekul!!! Det är ju inte varje dag som ett företag knackar på dörren och bjuder in. Det klart att vi ska haka på........

Det som måste lösas är ju transporten till Fjärdhundra. Det klart att det går att lösa med hjälp av Upplands Lokaltrafik men problemet är ju att det kostar pengar. Och skolan är ju inte gjord av guld precis...... Men Entreprenörerna på Bergvreten är ju "doers" så någon lösning hittar vi säkert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar