Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 1 mars 2010

Nu är det medarbetare som gäller!!!!!!

Nu är det full fart i maskineriet igen. I dag har 9C och 9e jobbat febrilt med att förbättra sina företagsidéer. Det känns verkligen att vi har fått rutin jämfört med förra läsåret. I år får varje företagsgrupp egen coachingtid minst två gånger varje vecka.......och det gör verkligen susen. Coachingen gör att vi tillsammans kan skräddarsy det entreprenöriella lärandet som pågår. Och det bästa av allt.....vi delar glädjeämnen, problemlösning och framgångar tillsammans med våra medarbetare.

För det är faktiskt så att i det entreprenöriella förhållningssättet känns det mer naturligt att prata om medarbetare. Det gamla beprövade begreppet elev lämnar vi tillbaka till den mer traditionella skolan.

I dag fick vi besök av Enköpingsposten igen......det entreprenöriella förhållningssättet verkar vara ett hett villebråd i medierna. Och nu börjar det märkas att våra elever så smått börjar bli luttrade företagare. Journalisten från EP gjorde allt för att få lite insyn i de affärsidéer som håller på att utvecklas. Men våra nior valde att endast avslöja valda delar av sina proffsiga ideér. Vad journalisten egentligen kom fram till kanske vi får läsa i EP...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar