Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 29 mars 2010

Företagslunchen blev en succé!

Att dagens företagslunch blev en succé det kan nog de flesta intyga. Och på plats var ett tiotal företagare, politiker och andra "doers". Våra inbjudna gäster minglade runt bland våra unga entreprenörer. Och ganska snart blev det ett erfarenhetsutbyte kring alla blivande affärsidéer........Det var oerhört spännande att se alla fantastiska samtal som uppstod.........Inte nog med att många tips och idéer levererades till Entreprenörerna på Bergvreten. Det skapades kontakter som båda parter kan ha nytta av både nu och i framtiden.

Den här lunchen är smått historisk eftersom det är näringslivet som har varit med och skapat delar av den pedagogiska processen just den här måndagen. Med andra ord så har både företagare och politiker bidragit till att våra elevers lärande har utvecklats ett extra steg...........det känns riktigt, riktigt bra.

Och det är riktigt imponerande kunskaper som man har delat med av sig av....förhoppningsvis har Entreprenörerna på Bergvreten kunnat bidra med en hel del ungdomligt tänk.........Det som är minst lika imponerande är att näringslivet väljer att bryta sin ofta stressade vardag för att ge coaching till våra ungdomar.....helt fantastiskt. STORT TACK TILL ER ALLA!

Några av dagens gäster:

Johan från Poltech
Carina, Affärskontakten
Marianne, Enacom
Niklas, Björklidenhus
Camilla, Björklidenhus
Maria, Lingwiz
Johan Ö, politiker
Helena, politiker
Arne, näringslivsservice
Cissi, näringslivsservice

Självkart dyker det upp bilder från dagens aktiviteter. Men ibland kan det uppstå tekniska problem som gör att leveransen blir försenad. Idag är en sådan dag.....men den som väntar på något gott.......

Sist men inte minst måste vi lyfta fram våra helt fantastiska "medarbetare". Våra unga entreprenörer har ännu en gång visat att man växer med uppgiften...............det som behövs är en rejäl utmaning, "medarbetare" med eget driv och pedagoger som verkligen tror på sina elever. Det är just de ingredienserna som finns hos Entreprenörerna på Bergvreten........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar