Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

torsdag 25 mars 2010

Företagslunchen är på gång!

Vid dagens entreprenörspass var det större aktivitet än vanligt....och alla är i fullgång att förbereda vårt senaste trumkort.........alltså själva företagslunchen som är på måndag.

Förmodligen är vår idé mer eller mindre unik. Entreprenörerna på Bergvreten BJUDER både företagare och politiker på en riktig företagslunch. Innan lunchen blir det en form av "speed-dejting" där man presenterar sig för varandra. Det betyder att våra "medarbetare" kommer att dryfta sina affärsidéer med de rutinerade företagsrepresentanterna..........

Det här bli ett ypperligt tillfälle för våra unga entreprenörer att få tips, idéer och nya tankar kring alla affärsidéer som är på gång.

Det här arbetspasset handlade mycket om att fixa visitkort, göra klart namnskyltar och att förebereda sin presentation inför föregtagslunchen..........

Visst blir det lite pirrigt på måndag - men det här är någonting som lyfter den pedagogiska verksamheten. Vid själva lunchen kommer varje ungt företag att ha antingen en politker eller en företagare vid bordet....... .och det är ju då som de spännande samtalen kan börja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar