Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 6 mars 2011

Ett tillfälle att utveckla lärandet!!!

Visst är det söndag och vilodag. Alltså en dag för att ladda upp för en ny entreprenöriell vecka. Men samtidigt kan man ju inte låta bli att fundera över veckan som kommer.......

Och morgondagen kommer att innehålla fler marknadsundersökningar för flera av våra medarbetare.......Det betyder att man kommer att lämna skolan och ge sig ut på olika uppdrag på stan.

Men det här betyder också att vi, Sara och Johnny, kommer att organisera oss så att de medarbetare som är kvar i skolan kan få extra coachning av oss......och vi borde nog hinna med ett och annat enskilt medarbetarsamtal också. Det här blir alltså ett extra tillfälle att utveckla lärandet.... För det är faktiskt så att styrkan i vårt sätt att jobba ligger i våra coachnings- och medarbetarsamtal. Det är ju vid de här tillfällena som vi, Sara och Johnny, kan sitta ner med var och en och prata kvalitativa nivåer utifrån våra styrdokument.

Men det är också här som den absolut största skillnaden märks jämfört med många andra skolor som försöker sig på någon enstaka entreprenöriell aktivitet

Vi står för ett entreprenöriellt fokus på alla våra so-lektioner samtidigt som en levande diskussion om betyg och bedömning hela tiden finns med tillsammans med våra medarbetare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar