Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 30 mars 2011

Positiva betygsvibbar!

Sista planeringen inför Draknästet är på gång........för redan på måndag förmiddag blir det skarpt läge i fullmäktigesalen. Och klockan nio kommer drakarna och då ska alla detaljer ha fallit på plats.

Det kommer att bli en entreprenöriell förmiddag utan dess like.........det handlar om presentationer, affärsidéer, betyg och konstruktiv kritik. Och dessutom kommer vi tillsammans med våra medarbetare och drakarna att gör någonting annorlunda och trevligt.


Visst innebär en sån har dag en hel del planering och logistik.......Men det är det absolut värt......att jobba entreprenöriellt på det här sättet är verkligen att lära för livet....både för våra medarbetare och för oss pedagoger.


Och redan nu vet vi att vi kommer att få ett mycket positivt betygsresultat i först och främst ämnet samhällskunskap. Men vårt EPL-fokus kommer också att ge positiva betygsvibbar i geografi, historia och religion.

2 kommentarer:

  1. Johan Blom30 mars, 2011

    Det klart att erat engagemang smittar av sig till era medarbetare. Jag är inte ett dugg förvånad över att ni kan höja betygen.

    Eran idé om Draknästet är ju nästan för bra för att vara sant. Verkligen en bra gjej att köra.

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren.

    Idéen om draknästet är ju nytt för oss också, riktigt spännande.

    Men om man tror på någonting så brukar det bli bra....och det gör vi.

    Sara och Johnny

    SvaraRadera