Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 20 mars 2011

Ruggigt bra affärsplaner!

En ny spännande vecka väntar och i morgon måndag ska alla affärsplaner lämnas in.....Och visst börjar vi få en hel del rutin kring att jobba med affärsidéer och ta fram affärsplaner...
Och det gäller även för Lucas och Philip som också lämnar sitt bidrag under måndagen.
Årets affärsplaner har en kvalitet som inte liknar någonting annat...det enda man kan säga är att de är ruggigt bra....Men den här veckan handlar inte bara om affärsplaner. Vi, Sara och Johnny, tänker försöka hinna med ännu fler medarbetarsamtal. Och det gäller både för 7:or, 8:or och 9:or.

Att få möta sina medarbetare under ett medarbetarsamtal är en riktigt guldgruva....både för oss som pedagoger men också för våra medarbetare.....Och med hjälp av samtalet kan vi skräddarsy ett individuellt utbildningspaket till var och en...Men vi får också tips hur vi kan för bättra oss och vårt upplägg.

Ibland får vi frågan hur mycket tid vi lägger ner på vårt entreprenöriella förhållningssätt. Och det går väl inte att förneka att det går åt mer tid jämfört med tidigare....men att jobba med EPL ger så mycket mer. Det är en utvecklingsresa både för våra medarbetare och för oss.
Och vi, Sara och Johnny, ser verkligen fram emot en ny dag tillsammans med våra medarbetare.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar