Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

torsdag 24 mars 2011

Positiva vibbar för lärandet

Nu har några av våra entreprenörer fått ordning på sina loggor.......Men det handlar inte bara om loggor. I år har det varit en blandning av både tjänster och olika produkter. Och med facit i handen kan vi, Sara och Johnny, konstatera att det gått väldigt bra......Det här är helt klart någonting som vi ska fortsätta med.

Men en fortsättning betyder inte att vi kommer att göra likadant nästa år......och en del av vår pedagogiska idé bygger på variation och nytänk.



Bakom varje logga finns ett enormt tänkande och fixande......och man har helt klart visat sitt entreprenöriella register....Man har sett möjligheterna och dessutom tagit vara på dem.
Men än är inte momentet företagande och affärsidéer över. Det som återstår är faktiskt ett riktigt "Draknäste"......Allstå ett tillfälle att få möta riktiga företagare som får syna varenda affärsidé........

Att arbetssättet har varit lyckat märks både på mängden välutvecklade affärsidéer....men också på att flera av våra medarbetare har nått nya högre betygsnivåer.






Vårt sätt att arbeta med det entreprenöriella lärandet bygger på både coachningssamtal av grupperna och enskilda medarbetarsamtal. Och idag har vi, Sara och Johnny, hunnit med en hel del medarbetarsamtal.......Och det är genom samtalen som vi får både tips och idéer hur vi ska gå vidare......att låta medarbetarna få vara delaktiga i både planering, genomförande och utvärdering är någonting som ger riktigt positiva vibbar för lärandet....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar