Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 7 februari 2011

Äntligen entreprenöriell pedagogik på hög nivå!!!!

I dag hade vi besök under hela vårt förmiddagspass....Och det var Karin från Mälardalens högskola som var med under vårt långa entreprenöriella pass.

Det blev ett par mycket givande timmar där vi både kunde prata entreprenöriell pedagogik samtidigt som Karin fick se vårt entreprenöriella förhållningssätt i praktiken....Karin fick vara med under våra coachningstillfällen...och hon fick se hur vi löste det som behövde lösas. Men Karin fick också se hur våra medarbetare tänker och resonerar kring det entreprenöriella lärandet.......

Men inte nog med det....vi, Sara och Johnny, fick också möjlighet att prata entreprenöriellt förhållningssätt med någon som både vet vad det handlar om och dessutom är oerhört intresserad........Att kunna prata entreprenöriellt förhållningssätt i både stort och smått med någon som finns långt fram i forskningsfronten är självklart både kul och utvecklande.

Och vi är fortfarande lika övertygade ......att ska det företagsamma lärandet få någon spridning i skolan, då är det ett entreprenöriellt förhållningssätt som gäller...inte enstaka aktiviteter.

Karin kommer att finnas med oss vid fler tillfällen.....och det är verkligen någonting som både vi och våra medarbetare ser fram emot...........

Vi, Sara och Johnny, kan ännu en gång konstatera att vi har haft en mycket givande dag tillsammans med våra medarbetare och dagens gäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar