Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

torsdag 24 februari 2011

Företagsresearch i Uppsala!!!!

Om några dagar är våra medarbetare på plats igen....och just nu är man inne i en superkreativperiod. Vårt sätt att arbeta med företagande och affärsidéer blir bara bättre och bättre för varje år. Vi får mer erfarenhet och rutin och många positiva signaler kommer från medarbetare långt ner i åldrarna...

Och det ÄR ett fantastiskt sätt att nå många av målen i ämnet samhällskunskap......men det bästa av allt är nog att.....vi har medarbetare som verkligen vill, driver på av egen kraft och man uppvisar ett mod utöver det vanliga.

Och vi vet att flera av våra unga entreprenörer har valt att jobba med sina entreprenöriella projeket under sportlovet....och det har man valt helt och hållet själva.

Men det är inte bara våra medarbetare som behöver visa på lite extra mod och eget driv. Det gäller i allra högsta grad för oss som entreprenöriella pedagoger. Vi, Sara och Johnny, är ju de som håller i trådarna och i år blir det en liten annan final på företagande och affärsidéer.

Vi och våra medarbetare vill ju förnya oss.....och någon mässa blir det inte i år alla fall.....Men det blir någonting annat. Och självklart kommer näringslivet att vara på plats.....planering pågår och idag kommer vi, Sara och Johnny, att befinna oss i Uppsala på lite företagsresearch.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar