Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 13 februari 2011

En vecka med en hel del besök!!!!

En ny entreprenöriell vecka väntar.....och innehållet blir lite blandat. Den här veckan kommer det återigen hit besökare som både vill se och höra hur våra medarbetare tar sig an det entreprenöriella förhållningssättet.

Först ut av besökarna är lärarutbildningen i Uppsala..... och vi kommer att medverka í en liten intervjuundersökning.


Senare under veckan blir det ett besök från friskolan Idékraft......och det är utbildningsledaren David som vill ta del av hur vi lägger upp det entreprenöriella tänket kring vår undervisning.........Idékraft är ju superintressant.....eftersom de har ett prioriterat mål med sin utbildning...nämligen att tänka entreprenöriellt.
Förhoppningsvis kan vi utbyta både idéer och tankar. Och vem vet vad det leder till.......kanske ett samarbete över kommungränsen???

Vårt tredje inbokade besök dyker upp i slutet av veckan......Och det är en journalist som har hört av sig. Hon vill möta våra medarbetare i skarpt läge......

Det är ju extra kul när media hör av sig.....och det är ju ganska ofta som vi får medial uppmärksamhet. Men det ger oss en fingervisning om att vi, Sara och Johnny, tillsammans med våra medarbetare är på rätt väg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar