Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

torsdag 1 april 2010

Det här är inget aprilskämt!!!!!!!!!!!

Normalt sett brukar sista dagen innan ett lov innebära att man möter elever som på ett eller annat sätt redan har tagit ledigt. Men hur otroligt den en låter så gäller det inte Entreprenörerna på Bergvreten. På dagens arbetspass var det faktiskt större aktivitet än vanligt. Det var telfonintervjuer som skulle göras, marknadsundersökningar som skulle slutföras och det var inbokade intervjuer som skulle genomföras.......

Och inte nog med det. Flera av våra grupper har redan nu bokat in både möten och rådgivningar under självaste påsklovsveckan. Visst är det 1 april idag men det här är inget april skämt. Vår entreprenörskapssatsning går just nu för högtryck!!!! Och emellanåt funderar vi på vad det är som gör att vi har så bra drag under galoscherna just nu. ......Något exakt svar kan vi inte leverera men det beror nog på flera faktorer....inte minst att det känns meningsfullt och att det är roligt.

Men ett entreprenöriellt förhållningssätt påverar ju inte bara våra "medarbetare" på ett positivt sätt. Vi pedagoger, Sara och Johnny, är minst lika involverade i processen. Vårt entreprenöriella tänkande är inte bara ett förhållningssätt. Det börjar mer och mer bli en slags livsstil........Det betyder inte att man tar jobbet med sig hem varje dag..... Men det betyder att man är en "doer" som ser möjligheterna......och att man tar vara på dem. En riktig "doer"öppnar gärna de dörrar som står på glänt...........!!!!!

1 kommentar:

  1. Vilket engagemange hos er och era medarbetare.
    Vi följer ert arbete.

    SvaraRadera