Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 21 april 2010

Idag hissar vi affärsbankerna i Enköping!

I går var vi, Sara och Johnny, på företagarutbildning igen. Och den här tisdagskvällen var lika bra som den förra. Vi fick många bra och konkreta tips som vi kan omsätta i vår pedagogiska vardag........Det betyder att Entreprenörerna på Bergvreten kan utveckla sitt koncept ett steg till.
Men nu är det bara timmar kvar innan alla våra "medarbetare" ska lämna in sin kompletta dokumentation, affärsplaner och eventuella prototyper för bedömning. Förhoppningsvis sitter den stora Drömprisjuryn och bara väntar på att få sätta tänderna i våra alster......och de får nog göra rätt för sig. I år har vi en helt annan nivå jämfört med tidigare. Kvaliteten har ökat riktigt ordentligt. Och den ökade kvaliteten kommer också att avspegla sig i avsevärt högre betyg för många av våra elever. Entreprenörskap är inte bara roligt - det ger också utrymme för högre betyg för väldigt många.

Den här veckan har helt klart varit den stora bankveckan. I stort sett alla våra grupper har bokat besök på banken. Man har presenterat sina affärsplan och sin budget.........våra "medarbetare" har verkligen imponerat.

Men det är inte bara våra unga företagare som har gjort stordåd........I dag vill vi hissa bankernas rådgivare som ställt upp med sina tips och råd. Det är nog så att alla banker i lilla Enköping har fått minst ett besök av Entreprenörerna på Bergvreten. Dessa möten har verkligen bidragit till att utveckla det entreprenöriella tänkandet hos våra elever.

Den som vi hissar allra högst idag är Hans Norell på Handelsbanken. Han har mött våra ungdomar med ett stort engagemang och intresse......men så har han också haft en hel del rådgivningssamtal med Entreprenörerna på Bergvreten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar