Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

lördag 17 april 2010

Entreprenörerna på Bergvreten lär sig nya saker hela tiden!

Nu är det klart!!!!!!! Det blir en alternativ mässa istället för den planerade företagsmässan. Men det blir lite annat fokus förstås. Den 12 maj är det dags för en ungdomsmässa i Ungdomens hus.

Nu gäller att alla ungdomar som kan visa upp entreprenöriella aktiviteter också ska få göra det. Men vad är en mässa med temat entreprenörskap utan företagare..........Självklart ska vi få dit näringslivet.......och vi har några riktigt bra lockbeten på gång. Det här kommer att bli en riktigt bra mässa.....inget som helst tvivel om det!

Nu utvecklar vi vår mässteknik!
Innan det är dags för mässan är det många saker som ska falla på plats. Och att ordna till en proffsig monter är inte det lättaste. Men den här gången är vi lite mer förberedda jämfört med förra året.

I slutet av april kommer Lena från Nordinspire och hjälper oss. Entreprenörerna på Bergvreten får helt enkelt inspirationstips av ett äkta kommunikationsproffs......och det känns riktigt mäktigt. Vi kommer alltså att få tips kring olika sätt att kommunicera våra entreprenöriella idéer.

Vad har då Entreprenörerna på Bergvreten lärt sig av den här "resan"?????
Det är självklart roligt att det blir en mässa trots de hinder som dök upp på vägen. Och precis som med andra motgångar så får man nya erfarenheter. Och man får NYA IDÉER!

.........Visst kan det vara bra med flera inblandade - men medaljen har även en baksida. Det blir lite tungjobbat när alla ska tycka till. Och besluten tar onödigt lång tid..... det kan helt enkelt strula till sig lite för mycket. Det är faktiskt inte så lätt att komma överens om tidpunkter, marknadsföring och annat praktiskt om man är för många inblandade.

Egen mässa nästa gång????
Om man vill vara säker på att ha ett eget grep över mässans olika delar behöver man nog arrangera den själv. Visst är det oerhört mycket mera jobb..... men ser man det som en entreprenöriell utmaning så är det väl inga problem........

1 kommentar:

  1. Trevligt att ni bloggar om er verksamhet - då vet jag att ni är på rätt väg. Sociala medier, dvs bl.a. bloggar är det som de som är om sig och kring sig förstår att använda som en marknadsföringskanal.

    Vi ses
    Lena Nordin-Andersson
    Nordinspire Communication AB

    SvaraRadera