Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 19 april 2010

Slutspurten!

Nu är det allra sista veckan att jobba klart med allt som ska lämnas in till juryn för Drömpriset. Tiden i skolan kommer inte att räcka till.........och många elever kommer att ägna flera timmar till att göra klart hemma. Men dygnet har ju 24 timmar så det ska väl gå bra....... Våra "medarbetare" har fortsatt högt tempo. Och det är inga som helst problem att jobba entreprenöriellt trots att skoldagen är över.........det är det egna intresset som är drivkraften.....och tasigförsamhet förstås!


Det är ju så här som mobilen ska användas i skolan. Alltså att ta kontakter med rådgivare och företagare. Både Josefine och Erik verkar nöjda med sina insatser, de ser åtminstone glada ut.

Michaela, Madde och Erik gör de sista justeringarna. Förhoppningsvis hinner de få i ordning på sin exklusiva prototyp. Men det handlar ju inte bara om en prototyp.........dokumentation av hela projektet måste också göras. Marknadsföringen ska också falla på plats. Sist men inte minst ska affärsplanen presenteras för en rådgivare på banken..........

Här har vi ett exempel på entreprenöriell verksamhet. Johan i företaget RATTSO, djup koncentrerad kring de tekniska delarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar