Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 18 maj 2011

Medarbetarnas val!

Elevens val startar idag....och vi, Sara och Johnny, kommer att erbjuda EPL med fokus på våra fyra so-ämnen. Vi vet redan nu att vi kommer att möta medarbetare från flera olika klasser....och visst är det alltid spännande med nya grupper.

Elevens val är egentligen helt fel namn....medarbetarnas val skulle kännas bättre. Och det är ju så vi som är entreprenöriella pedagoger jobbar...vi ifrågasätter gamla begrepp, vanor och traditioner. Det betyder inte att vi förkastar det gamla och invanda...men man måste våga röra om i grytan och testa någonting annat.

Under dagarna med medarbetarnas val blir det både coachning i grupp och enskilda medarbetarsamtal. Målet är ju att man ska nå längre i sin kunskapsutveckling och att man får möjlighet att uppvisa kvaliteter som leder till högre betyg..

En av våra entreprenöriella hörnstenar är att våra medarbetare är med i planeringen under hela processen......Och i allra först handlar det om att tänka tillsammans, att få idéer och förslag från medarbetarna......Och precis så här kommer vi att jobba under dagarna med medarbetarnas val.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar