Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

söndag 8 maj 2011

Det gäller att påverka den pedagogiska omgivningen!

Att vara en entreprenöriell pedagog innebär inte att allting flyter, åtminstone inte varje dag.... Rätt som det är så dyker det upp olika former av organisatoriska eller pedagogiska hot.....som ska lösas på ett eller annat sätt...

Men det som skiljer en EPL-pedagog jämfört med många andra är att man försöker se möjligheter och tänka nytt. Och det här tänkandet är någonting som vi, Sara och Johnny, hela tiden jobbar på att utveckla.

Ett av våra kortsiktiga dilemman handlar om hur våra medarbetare ska kunna hålla kunskapsmotivationen vid liv, trots att terminen snart är slut och sommaren börjar märkas allt mer.

På lite längre sikt funderar vi över den nya organisationen. Blir den EPL-vänlig....kommer vi att få möjlighet att lägga våra arbetspass så att det entreprenöriella lärandet gynnas????

Vi vill verkligen fortsätta vår EPL-utveckling....och vi tänker inte sitta med armarna i kors och vänta på att någon annan ska presentera en färdig idé. Det betyder att vi vrider och vänder på alla möjligheter....Att vi, Sara och Johnny, tänker nytt och lite annorlunda vet de flesta.....nu gäller det bara att försöka påverka den pedagogiska omgivningen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar