Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

lördag 23 oktober 2010

De hinder som vi möter förvandlar vi till möjligheter...

Att vara med och både driva och utveckla konceptet Från ord till handling är mer än fantastiskt. För det första ger det oss glada och intresserade "medarbetare" som driver på åt rätt håll.........och det beror nog på den pedagogiska variation som vi kan erbjuda.

Ingen entreprenöriell lektion är den andra lik. Och det blir någonting nästan magiskt när man kan arbeta och utvecklas utanför skolans väggar.......... de hinder som vi möter förvandlar vi till möjligheter......Att jobba entreprenöriellt är att jobba utan facit - men så ser ju verkligheten ut.

Fler och fler blir nyfikna på vårt koncept och det är fler och fler som vill möta våra unga "medarbetare" i verkligheten.......forskare, tjänstemän, politiker och journalister brukar knacka på dörren.

Och till dig som vill se hur vi arbetar med Från ord till handling kan vi bara säga.....

Välkommen till ett drivet gäng som består av femtio "medarbetare" i årskurs nio. Och till sin hjälp har de entrenörspedagogerna Sara och Johnny.

Man känner igen oss genom att vi både har högt tempo och högt i tak. Och vi är övertygade om att man gör ett bättre jobb om man har roligt på jobbet.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar