Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

torsdag 14 oktober 2010

Man har ju en idé som man tror på.....!!!!!

Om man jobbar inom näringslivet eller arbetar med entreprenörskap i skolan så är det viktigt att synas......Man har ju en idé som man tror på och lägger ner all sin själ i.


Entreprenörerna på Bergvreten har ju flera arenor som vi syns på.....och en är ju vår blogg. Besökstatistiken pekar uppåt hela tiden och det kommer allt oftare mail och telefonsamtal med både tips och nya idéer.


Under hösten ska Bergvretenskolan visa upp sitt innersta väsen genom att ha öppet hus. Skolans kvaliteter ska helt enkelt visas upp för allmänheten.

Någonting som vi, Sara och Johnny, vill visa upp är ju vårt sätt att arbeta med det entreprenöriella förhållningssättet. ........... och vi hoppas kunna få visa att entreprenörskap i skolan ger många möjligheter att lära på annat sätt. Men visst allt är bara på planeringsstadiet än.........och hur mycket utrymme vi får är inte klart......


Den som är en entreprenör ut i fingerspetsarna ser självklart enorma möjligheter med ett öppet hus. Vi har en mängd tankar och idéer som vi skulle vilja utveckla........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar