Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

tisdag 26 oktober 2010

Två helt fantastiska dagar!

Två helt fantastiska dagar har vi, Sara och Johnny, haft på vår entreprenöriella utbildning. De här dagarna har verkligen utmanat vårt tänkande när det gäller det entreprenöriella förhållningssättet.

Och inte nog med det....Vi har utökat vårt kontaktnät rejält. Det här betyder att vi kommer att kunna utbyta entreprenöriella idéer och tankar med både gymnasieskolor och grundskolor på flera håll i landet.......och det är väl så man kommer vidare i sin entreprenöriella utveckling.



Ett av dagens lyckade inslag stod vår kursledare Camilla för......en kommunikationsövning som hela gruppen fick utföra, både nyttigt och kul.

Om det är någonting som vi ska lyfta lite extra under dessa två dagar så är det våra kursledare Kjell och Camilla. Med ett proffsigt, pedagogiskt och entreprenöriellt förhållningssätt har man hållit i rodret och samtidigt gett oss både mod och nytänkande för att gå vidare.

Men vi har även fått en rejäl portion entreprenöriellt tänkande av Anneli Glamsare från Broängsskolan. Med ett enastående engagemang delade hon med sig av Broängsskolans mycket imponerande pedagogiska och entrepreöriella tankar.

De här dagarna har verkligen gett oss verktyg att komma vidare...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar