Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

onsdag 13 oktober 2010

Företagare sökes!!!!!

En av förutsättningarna för att kunna utveckla det entreprenöriella förhållningssättet är att kunna tänka nytt och våga ta nya grepp..........och just nu har vi börjat planera för vår kick-off inför "företagandet" som ska dra i gång i början av året.

Och visst skulle vi väl kunna kopiera förra årets lyckade start. Men det är inget arbetssätt som passar oss..... Självklart tar vi med oss en del gobitar........men för övrigt får vi koppla på vår kreativiet och tasigförsamhet.



Först och främst är vi i behov av en schysst lokal som rymmer mellan 50 och 100 personer.......och den som sitter inne på tips och idéer hör förstås av sig.........

Ett område som vi alltid jobbar med är att få företag, både stora och små, som kan jobba tillsammans med Entreprenörerna på Bergvreten.

Och med att jobba tillsammans menar vi att:

Våra unga entreprenörer kan få möjlighet att besöka ett företag eller ännu hellre få utföra ett riktigt uppdrag. Alltså ett uppdrag som du som företagare kan ha nytta av samtidigt som våra "medarbetare" får hitta kunskapen utanför skolans väggar.

Du som är företagare och kan tänka dig att vara med och lyfta det entreprenöriella förhållningssättet i skolan ska naturligvis höra av dig..........Självklart är det kul med lokala företag men vi jobbar gärna med hela länet som vår "marknad"



Hör av dig till det entreprenöriella eldsjälarna på Bergvreten:
sara.bruun@bergvreten.enkoping.se
johnny.gustafsson@bergvreten.enkoping.se

Missa inte chansen till ett givande samarbete samtidigt som du kan få ett uppdrag utfört. Inte nog med det. Du får ett lysande tillfälle att markandsföra ditt företag utan att det kostar dig någonting. Så varför vänta.......tag chansen redan nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar