Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

fredag 1 oktober 2010

Det kändes nästan som julafton!!

Höstens första studiedag inträffade idag. Och det innebar att det var ledigt för våra medarbetare......Men vi, Sara och Johnny, hade andra planer för dagen.

Vi hade nämligen bokat in ett besök på Nyföretagarcentrum..........och den som har besökt "företagens högkvarter" vet att här jobbar det kunniga rådgivare. Och som alltid är Ulla och Göran på plats och så var det även idag.

Normalt sett så har ju Nyförtagarcentrum rådgivning för personer som ska till och starta eget...........
Nog för att vi pratade företag och företagande men fokus låg på samarbete mellan skola och näringsliv. Och det är alltid lika roligt att träffa Ulla och Göran.....de kan så mycket, de har så bra idéer och de är så trevliga........med andra ord en riktigt givande förmiddag.

Det kändes nästan som julafton......för vi har fått så många bra förslag och tankar. Och nu gäller de att sortera alla intryck och bestämma vilka idéer som ska bli verklighet.........För det är ju faktiskt så att ska vårt utvecklingsarbete kunna fortsätta så gäller det att förnya sig............

Det gäller alltså att vara först med nya entreprenöriella tankar.....och det gäller också att våga använda de i den pedagogiska verkligheten.......men det gäller också att ha tajming och kunna leverera i exakt rätt tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar