Nu har vi ny bloggadress....

Och självklart är det samma entreprenöriella innehåll. Men i en helt ny förpackning.

www.eplpedagogerna.blogspot.com

måndag 25 oktober 2010

Nu kan vi komma ett steg längre!!!!!

Det blev en alldeles utmärkt kursdag och det bästa av allt var att vi fick syn på en mängd entreprenöriell utveckling som finns runt om i skolorna. Visst vet vi att det pågår många bra saker........men att det finns så här många duktiga pedagoger som driver entreprenöriell utveckling....det visst vi inte.

I dag har vi diskuterat varandras utvecklingsarbeten.....vilket var väldigt,väldigt nyttig. Åtminstone så fick vi, Sara och Johnny, bra tips som vi kan ta med oss tillbaka till vår verklighet på Bergvreten.

Vi fick också tillfälle till egen handledning kring vårt utvecklingsarbete "Uppdrag Asien" Och tillsammans med våra professionella kursledare kunde vi komma ett steg längre.................

Det här med handledning eller coaching har någonting magiskt i sig......det händer nämligen någonting med tänkande och det sätter fart på den entreprenöriella delen av hjärnan.

Kjell och Camilla är rutinerade kursledare som verkligen vet vad de vill........här handlar det om att utveckla det entreprenöriella lärandet i skolan.

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en utmärkt dag, skulle vara intressant att höra mer och tillsammans med er fundera över hur ni sprider er nuvunna kunskaper och erfarenheter vidare

    SvaraRadera